Zijn eerste Nederlandstalige single krijgt ook aandacht in Nederland: "Ik wilde niet de toer opgaan van 'in uw kot blijven'"
RMN
Zijn eerste Nederlandstalige single krijgt ook aandacht in Nederland: "Ik wilde niet de toer opgaan van 'in uw kot blijven'"

'Laat Het Beste Van Jezelf Zien’, de eerste Nederlandstalige single van ‘Moonrize', is uit. Het is een leuke meezinger geworden met een bijzondere boodschap.

Aanvankelijk zou Moonrize een vierde Engelstalige single uitbrengen, maar de coronacrisis stak stokken in de wielen. Nu lanceert hij met 'Laat Het Beste Van Jezelf Zien’ zijn eerste Nederlandstalige nummer. Hiermee wil Johan De Maeyer iedereen een hart onder de riem steken in deze moeilijke coronaperiode. 

"Ik zag liedjes voorbijkomen over 'in uw kot blijven' en over wc-papier. Ik wilde die toer niet opgaan. Ik wil de mensen een hart onder de riem steken. Het is alle hens aan dek om iedereen te helpen in de mate van het mogelijke."

“We kunnen niet anders dan het beste van onszelf te laten zien om door deze crisis te komen",  Het liedje gaat ook over het loslaten van de dagdagelijkse rush Het doorbreken van een maatschappij die gericht is op economie, geld verdienen, bezit, …

“Er is heel veel respons. Bij BNL radio gaat mijn single volgende week de meeste airtime krijgen als hun ‘Trotsplaat’." 

Aandacht in Nederland

Deze single krijgt ook de nodige aandacht in Nederland. "Mijn telefonisch interview aan een radiozender in Hilversum ging live op 42 radiostations", vertelt Johan aan Showbizz24.

De videoclip van de nieuwe single zal voor het eerst te zien zijn op Ment TV op zaterdag 25 april in het programma ‘Zotte Zaterdag – Nieuwelingen’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.