VTM

Kürt Rogiers heeft belangrijke boodschap voor alle VTM-kijkers: “Het spijt me, dit zal niet gebeuren"

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Kürt Rogiers kwam nog nooit zoveel op tv als nu. Kürt had er een gesprek over met Het Laatste Nieuws.

Kürt Rogiers is momenteel alomtegenwoordig op VTM. Overdag is hij te zien in Wittekerke en Danni Lowinski, ’s avonds als Lars in Familie. In het weekend presenteert hij ‘Lego Masters’ en binnenkort verschijnt hij ook in de herhalingen van ‘Sara’. “Het was me nog niet opgevallen, moet ik eerlijk zeggen”, reageert Kürt in Het Laatste Nieuws. “Tot spijt van sommigen misschien, maar de VTM-kijker is nog niet van me af.”

Kürt was 25 bij zijn eerste tv-rol als Jos Sneyers in ‘Wittekerke’. “Het is wel wat confronterend om al die periodes nu voorbij te zien flitsen, maar ik lig er niet wakker van. Ik ben best tevreden over hoe ik uitdroog.”

‘Danni Lowinski’ uit 2012 was een keerpunt. “Toen was ik voor het eerst met grijs haar te zien”, vertelt Rogiers. “In reeksen als ‘Sara’ en ‘Spoed’, werd het nog blond geverfd, maar bij ‘Danni Lowinski’ hebben we beslist om voor de inmiddels originele grijze kleur te gaan. Een heel goeie beslissing vind ik achteraf, het heeft me geholpen om meer volwassen rollen te spelen.”