VTM

VTM legt uit: “Daarom is Sara de ideale oplossing om Familie te vervangen”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Op vrijdag 24 april is er voorlopig de laatste aflevering van Familie. VTM besliste om voorlopig de telenovelle ‘Sara’ opnieuw uit te zenden om Familie te vervangen.

Sara is de meest succesvolle telenovelle die VTM ooit gehad heeft. De telenovelle zal iedere werkdag worden uitgezonden vanaf maandag 27 april om 20 uur. Het is niet toevallig dat VTM voor Sara koos om Familie te vervangen.

“Dat de kijkers hun vaste afspraak met Familie nu een tijdje zullen moeten missen is uitzonderlijk, maar gezien de huidige maatregelen onvermijdelijk”, licht VTM-channelmanager Maarten Janssen toe.

“Met de nostalgische reeks Sara bieden we een mooi alternatief voor wie van soap houdt. Het is een verhaal waarbij iedereen kan wegdromen in tijden van corona. Op VTM GO was de reeks de voorbije maanden al een groot succes.”

“Met de uitzendingen bij VTM kunnen we een heel nieuw publiek aanboren van mensen die Sara nooit gevolgd hebben of gewoon de nodige verstrooiing geven aan zij die de reeks nog eens opnieuw willen zien.”

Tags familie sara