"Zou best kunnen dat Valerie De Booser om deze reden een einde maakte aan haar huwelijk met Koen Wauters"
PMN
"Zou best kunnen dat Valerie De Booser om deze reden een einde maakte aan haar huwelijk met Koen Wauters"
Foto: Photonews

Na zeventien jaar kwam er een einde aan het huwelijk tussen Valerie De Booser (40) en Koen Wauters (52). Het is nog een groot vraagteken of we ooit de reden van hun huwelijksbreuk te weten gaan koen.

Seksuologe Kaat Bollen denkt in Het Laatste Nieuws dat het best wel eens zou kunnen dat het leeftijdsverschil daar voor iets tussen zou kunnen zitten. 

“Als je beiden in dezelfde levensfase zit, vormt een leeftijdsverschil meestal geen probleem. In het begin ben je ook tot over je oren verliefd, en dan doet de leeftijd er helemaal niet toe. Zeker niet als je daarna ook samen projecten aangaat, denk aan een huwelijk, kinderen, een huis kopen, maar ook als je zoals Valerie je eigen kledingzaak opent en de steun van je partner krijgt. Er zijn op dat moment zoveel dingen die jullie met elkaar verbinden, dat het leeftijdsverschil op de achtergrond raakt.”

Maar als die dingen wegvallen is het blijkbaar een heel ander verhaal. “Op het moment dat je gemeenschappelijke projecten stoppen of minder belangrijk worden, kan het zijn dat het verschil in leeftijd soms plots erg duidelijk wordt. Dan is het mogelijk dat je daarna, als een soort van tegenreactie, voor iemand jonger kiest bij wie je die leeftijdsgebonden verschillen niet bij terugvindt.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.