James Cooke doet verwonderlijke vaststelling over zijn vriend Dorien: Dit had hij helemaal niet verwacht

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Onlangs is Gert Late Night weer van start gegaan op VIER. In een aangepaste vorm weliswaar: met onbemande camera’s, zonder publiek, en slapen doen Gert en James gewoon thuis. Door de coronaperiode zijn James Cooke en zijn verloofde Dorian ook vaker samen thuis.

“Ik was benieuwd hoe dat zou lopen”, zegt James Cooke in TV Familie. “Ik vond het zelfs spannend. Maar Dorian en ik komen hier wonderwel héél goed door. Dorian is dan ook zo iemand die met een lege agenda kan opstaan en ’s avonds toch uitgeput in de zetel ploft omdat hij de hele dag bezig is geweest. Die blijft niet bij de pakken neerzitten.”

“Nu de musical ‘Daens’, waarin Dorian meedoet, op pauze staat, geeft hij online danslessen”, gaat James verder. “En hij klust in ons huis. We zijn een kamer aan het verbouwen tot een sportruimte voor Dorian en een werkruimte voor mij. Tot de werkmannen mogen terugkeren, is Dorian zelf aan het boren en kloppen. Verder maken we elke dag een wandeling, iets wat we vroeger nooit deden, én we babbelen veel. Je hoort het, geen enkel probleem!”