Dorien Reynaert over haar rol in 'Familie': "Daar had ik het moeilijk mee"

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Dorien Reynaerts rol als luxe - escorte in Familie is op dramatische wijze uitgespeeld. Bij een handgemeen met haar bazin Florianne kwam Alex ongelukkig ten val, met de dood tot gevolg.

Na vier jaar ‘De Buurtpolitie’ was dit de eerste andere tv-rol van Dorien Reynaert. Dorien had liever wat langer meegedraaid bij Familie. “Ik stond in totaal toch een kleine drie maanden op de set. Toen ik de rol van Alex kreeg aangeboden, werd me dat op voorhand verteld. En daar had ik vrede mee. Tot de opname van mijn slotscène in zicht kwam... Toen begon ik het er wat moeilijk mee te hebben dat het bijna gedaan was. Ik speelde Alex heel graag en ik had het gevoel dat er nog meer verhaal kon inzitten. Enkele maanden extra was zeker leuk geweest”, zegt ze in TV Familie.

Dat zal nu in elk geval niet meer gaan: Alex is dood. “En dus is een comeback uitgesloten, ja”, aldus Dorien. “Want een verhaallijn rond een plots opduikende tweelingzus hebben de kijkers al gehad met Evy en Iris. Ach, het is oké voor mij, hoor. Liever deze duidelijkheid dan dat mijn personage had moeten vluchten of op wereldreis was vertrokken. Dan wéét je niet of je nog terugkeert in het verhaal.”