Dit wist echt niémand: Royaltyfans met verstomming geslagen nadat groot geheim over Meghan Markle uitlekt
Dit wist echt niémand: Royaltyfans met verstomming geslagen nadat groot geheim over Meghan Markle uitlekt
Foto: Photonews

Royaltyfans zijn met verstomming geslagen. Ze zijn een lang bewaard geheim over Meghan Markle te weten gekomen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Page Six kreeg de geboorteakte van baby Archie in handen, waar de officiële naam en koninklijke titels van de vrouw van prins Harry op vermeld staan. Daaruit blijkt dat de echte naam van Meghan Markle eigenlijk helemaal niet Meghan is. Volgens de geboorteakte heet Meghan officieel Rachel Meghan Markle. Tot hiertoe was iedereen ervan overtuigd dat haar naam ‘gewoon’ Meghan was, in plaats van Rachel. En toevallig of niet heeft ze dezelfde voornaam als haar personage Rachel Zane in ‘Suits’, de serie waar ze in acteerde tot ze prins Harry tegen het lijf liep.

Op de geboorteakte van Archie staat ook haar officiële ‘functieomschrijving’: prinses van het Verenigd Koninkrijk. Opmerkelijk, want ze werd vroeger nooit ‘prinses’ genoemd. “Hoewel ze op haar trouwdag de titel van Hertogin van Sussex kreeg van de Queen, is ze technisch gezien wel degelijk een prinses, alleen niet in haar eigen naam”, klinkt het. “Markle is officieel Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Henry van Wales, maar dan via haar man Harry.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.