Koen Wauters presenteert ‘Blijf in uw Kot’-special op VTM en doet daarvoor belangrijke oproep aan iedereen
Koen Wauters presenteert ‘Blijf in uw Kot’-special op VTM en doet daarvoor belangrijke oproep aan iedereen
Foto: Photonews

Koen Wauters presenteert op woensdag 8 april om 21u40 een special van ‘Blijf in uw Kot’ op VTM. Voor deze live-uitzending slaan heel wat VTM-gezichten virtueel de handen in elkaar. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

“De voorbije weken en zeker ook afgelopen zondag hebben we zoveel schoons gezien, zo’n grote verbondenheid tussen de mensen. We gaan nog even in ons kot moeten blijven en aangezien ik, en bij uitbreiding al mijn collega’s bij VTM, nu technisch werkloos thuis zitten, willen we graag met z’n allen iets terug doen”, vertelde Koen Wauters dinsdagochtend in ‘Blijf in uw Kot!’.

Koen Wauters roept kijker dan ook op om heel veel ideeën en vragen in te sturen naar blijfinuwkot@vtm.be. “Voor dit zot idee dat we hebben, rekenen we echt op leuke vragen of ideeën”, zegt hij. “Wat de kijkers thuis ook willen meemaken, wij proberen het te fiksen tegen morgenavond in deze speciale aflevering van ‘Blijf in Uw Kot’. Op een veilige manier welteverstaan.”

“We hebben maar een uurtje te vullen. Hoe we het programma precies gaan noemen, wat het wordt, … dat weten we allemaal nog niet”, gaat Koen verder. “Maar we willen er samen met de kijker vooral het beste van maken terwijl iedereen veilig in zijn kot zit en ons vooral gewoon eens goed amuseren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.