Gewezen hofdame onthult dat Meghan gefrustreerd was omwille van William en Kate: “Ze kon dit niet verdragen”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Door de coronacrisis is ook de Britse koninklijke familie in lockdown, op prins William en Kate Middleton na. William springt nu in voor zowel zijn grootmoeder als zijn vader Charles, die besmet raakte met het coronavirus. Een zware taak die op zijn schouders rust, zeker nu zijn broer Harry die sinds begin januari aan de andere kant van de oceaan vertoeft.

De beslissing van Harry en Meghan Markle om begin januari naar Canada te vertrekken, heeft volgens insiders mede te maken met het feit dat Meghan zich een tweederangsprinses voelde. "Iedereen geeft Meghan de schuld van de breuk tussen de broers", zegt een vriend van het koppel, "maar dat is niet helemaal terecht. Nog voor Harry Meghan leerde kennen, voelde hij zich al een beetje het vijfde wiel aan de wagen. William en Kate hadden toen twee kinderen en vormden zo het perfecte uithangbord van de monarchie.”

Toch heeft Meghan Harry’s ongenoeg wel op scherp gesteld. “Ze dacht dat ze meteen geliefder zou zijn dan Kate en dat ze op haar wenken bediend zou worden”, vertelt een gewezen hofdame. “Ze kon niet verdragen dat de wensen van Kate en William eerst ingewilligd werden.” De toenemende frustatie van Harry en Meghan zou tot hun vertrek naar Canada geleid hebben. Het koppel heeft dat land ondertussen verlaten, en woont samen met hun zoontje Archie in Los Angeles.