VTM

Nieuwsanker Dany Verstraeten is er ook niet erg gerust in: “Ik deel die bezorgdheid”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het zijn niet de makkelijkste omstandigheden om in te werken als je nu nieuwsanker bent. Dat mag ook Dany Verstraeten ondervinden. Hij kan niet van thuis uit werken.

“Dichter dan dit kan nieuws moeilijk komen. Ik deel de ongerustheid van velen. Bij elk steekje of pijntje vrees ik ook dat ik het zitten heb. Maar gelukkig is er voorlopig nog niemand uit m’n directe omgeving besmet”, merkt Dany Verstraeten op in Dag Allemaal. 

“Als dat zou gebeuren, dan wordt het natuurlijk heel moeilijk om dit allemaal koel te becommentariëren. Mijn ouders zijn allebei overleden, maar m’n schoonouders zijn rond de tachtig. Natuurlijk zijn we daar thuis bezorgd om. Ik kan alleen maar hopen dat ze gespaard blijven.” 

Dany heeft met Julie (17) en Thibaut twee kinderen in huis. “Julie houdt zich in stilte bezig met het huiswerk dat ze van school heeft meegekregen. Thibaut, die 13 is, krijgen we wat moeilijker aan ’t werk. Maar die heeft dan weer het geluk dat hij z’n allergrootste hobby - gamen - perfect van thuis kan doen. Het zal veel ouders ongetwijfeld bekend in de oren klinken."