Valerie De Booser mag voorlopig niets meer eten

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Valerie De Booser is aan een opmerkelijke kuur begonnen. Dat laat ze weten op haar Instagram. Het roept heel wat vragen op.

Valerie De Booser is aan een sapjeskuur begonnen. “Ik doe dat vier dagen en de eerste dag is de ergste. Ik eet heel veel en heb voortdurend honger. Tijdens de sapjeskuur verdwijnt je hongergevoel wel.”

“Het is best dat je dit minimum drie dagen doet. Ik heb voor vier dagen gekozen omdat ik het de laatste tijd zo heb uitgehangen en mijn darmen eens rust wilde gunnen. De groene sapjes in de ochtend zijn het moeilijkst. Het zijn wel allemaal lekkere sapjes.”

Cellen
“Je drinkt zo’n zes sapjes per dag. De eerste dag is echt afkicken. Ik zit nu aan dag drie en voel de energie. Het is ook zo dat je niets mag eten. Na een goeie dag ben je dat hongergevoel kwijt. De eerste dag was het moeilijkst voor mij.”

“De sapjes zijn een detox voor je lichaam. Het geeft de maag, het spijsverteringsstelsel en je lever een pauze. Het elimineert schadelijk voedsel. Het voedt ons lichaam met supervoeding. Het geneest onze cellen. Sommige mensen vallen er ook wat van af."

Volg Showbizz24 op Instagram!