Wordt deze hartaanval de Bomma fataal in 'Familie'? Annie Geeraerts reageert: "Het kan niet blijven duren"
Wordt deze hartaanval de Bomma fataal in 'Familie'? Annie Geeraerts reageert: "Het kan niet blijven duren"
Foto: Medialaan

Vrijdag werd de Bomma in ‘Familie’ met spoed naar intensieve gebracht: ze had een hartaanval gekregen. Wordt het pilletje dat ze van verpleger Tony kreeg haar fataal? Maandag zal duidelijk worden hoe de situatie afloopt. Annie Geeraerts (93) vertelt in Het Laatste Nieuws dat ze nog niet klaar is om uit Familie te stappen…

“Ik weet intussen goed hoe ik zo’n hartaanval moet spelen, want het is ondertussen al mijn vierde in 29 jaar ‘Familie’”, zegt actrice Annie Geeraerts in Het Laatste Nieuws. “Gelukkig komt Anna er telkens weer door. Hopelijk deze keer ook”, lacht ze.

“Ik heb zelf al een paar keer gedacht dat m’n rol in ‘Familie’ uitgespeeld was. Na Anna’s vorige hartinfarct waren er ook heel wat fans van overtuigd dat ik zeker zou verdwijnen. Dat vermoeden is toen héél snel de kop ingedrukt door de makers van ‘Familie’. Anna is er toen weer helemaal doorgekomen en m’n rol is achteraf zelfs groter geworden. Ik ben realistisch en besef ook dat ik niet voor eeuwig Anna kan blijven spelen. Maar nu ben ik nog niet klaar om uit ‘Familie’ te stappen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.