Er is iets waar Stijn uit ‘Down The Road’ zich danig aan stoort: “Ik kan er echt ambetant van worden als mensen dit doen”
Er is iets waar Stijn uit ‘Down The Road’ zich danig aan stoort: “Ik kan er echt ambetant van worden als mensen dit doen”
Foto: VRT

Stijn De Winter verraste in ‘Down The Road’ iedereen al meermaals met zijn levenswijsheid. Toen medereiziger Peter onthulde dat hij op mannen valt, reageerde Stijn heel begripvol: “Dat is toch geen enkel probleem. Liefde is liefde. Of je nu op meisjes of jongens valt, het is allemaal even mooi.” Met dat antwoord veroverde hij in Vlaanderen vele harten.

“Ik heb daar ook écht geen problemen mee”, zegt Stijn nu in TV Familie. “Je moet gewoon respect hebben voor elkaar. Wie je ook bent en van wie je ook houdt. Ik kan er echt ambetant van worden als mensen wél problemen maken van zoiets.”

Zelf heeft Stijn het liefdesgeluk nog niet gevonden. In Down The Road verklapte hij nochtans dat hij ‘gek is van de meiden’, en dat hij daarom zijn haren donker verft. “Ik ben niet ijdel hoor. Maar ik zie er wel graag goed uit. Vandaar dat ik mijn haren verf. Anders zou ik grijs zijn. Meisjes houden wel van zwarte haren hé. Ik vind het zelf ook cool." Maar dat heeft hem voorlopig nog geen vriendin opgeleverd. “Nee, ik heb de ware nog niet gevonden”, zegt hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.