VTM

Zondag in ‘Blind Getrouwd’: Eerste haar in de boter tussen Nick en Christophe, en ook Winnie en Jonah botsen op het eerste probleem

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
In de ‘Blind Getrouwd’-aflevering van zondag 29 maart wonen de koppels ondertussen een week samen. Hoe vlot het tussen hen, nu het dagelijks leven weer zijn gewone gangetje gaat?

Vorige week zagen we dat Sonny Zoersel verliet, omdat zijn vrouw Laura en hij tijd nodig hadden voor zichzelf. Zondag zien we hem na twee dagen terug thuiskomen. Het koppel vertelt over hun eerste week aan seksuoloog Wim Slabbinck.

Winnie en Jonah leven door hun werk op een ander ritme. Na een drukke werkdag hebben ze nood aan ontspanning, maar elk op een eigen manier. Botsen ze daar op een eerste probleem? In het weekend gaan ze naar het feest van ex-deelnemers Victor en Line, die hun eerste huwelijksverjaardag vieren.

Zit er bij Nick en Christophe een eerste haar in de boter? Nick wil Christophe introduceren in de wondere wereld van de gelaatsverzorging, maar die heeft zijn vrienden uitgenodigd. Hij had ze immers al niet meer gezien sinds hun huwelijk.

Relatie- en psychotherapeut Filip Geelen trekt naar Lothar en Tatiana. Hij wil weten of het samenwonen lukt en wat het met hen doet als koppel. Geelen heeft een opdracht bij om het gesprek op gang te trekken. Nu hun agenda's in elkaar gepuzzeld moeten worden, hebben ze het daar lastig mee. Later neemt Lothar Tati mee naar zijn grootouders.