Zij denken het te weten: “Dit staat er te gebeuren in de seizoensfinale van ‘Thuis’”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Omwille van het coronavirus zijn de opnames van ‘Thuis’ tot minstens 3 april opgeschort. De seizoensfinale zou dus weleens veel vroeger kunnen vallen dan verwacht.

Omdat de opnames stilliggen, is de kans groot dat Thuis dit seizoen al vanaf half volgende maand in zomerstop zal gaan. Er zouden namelijk nog afleveringen voorhanden zijn tot 17 april. Voor de makers van Thuis zou deze datum niet slecht uitkomen om het seizoen af te sluiten. Die dag gaan Kobe en Paulien immers trouwen. Mogelijk wordt dit seizoen van Thuis dus afgesloten met dit huwelijk.

Intussen zorgen de afleveringen van de soap wel voor wat verwarring bij de kijkers. Hoewel er in ons land een lockdown heerst, blijft Bar Madam gewoon open, komen de kleinkinderen op bezoek bij de grootouders en blijft iedereen elkaar kussen en handen geven. Logisch, want die afleveringen werden drie maanden geleden al opgenomen. Voorlopig kan ‘Thuis’-producer Hans Roggen in Dag Allemaal nog niet bevestigen of er na 3 april opnieuw opgenomen kan worden.

Tags thuis