Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ neemt het op voor Laura: “Dat verdient ze niet”
Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ neemt het op voor Laura: “Dat verdient ze niet”
Foto: VTM

In Blind Getrouwd ging het afgelopen zondag van kwaad naar erger tussen Sonny en Laura. Sonny zag geen andere uitweg meer dan even terug apart te gaan wonen. Laura krijgt het al enkele weken hard te verduren op sociale media door haar kille houding. In Dag Allemaal neemt Sonny het voor haar op.

“Ik hoop dat Laura niet gaat afgerekend worden op haar houding, want dat verdient ze niet”, zegt Sonny in Dag Allemaal. “Wij gaan elkaar nooit afbreken. En ik zou toch ook graag wat begrip vragen voor haar. Vanop een afstand is het makkelijk om commentaar te geven. Maar ’t is allesbehalve evident. Ik blijf erbij dat ze met de beste intenties in ons verhaal is gestapt en er alsnog alles aan zal doen om het tot een goed einde te brengen.”

Naast Laura worstelde ook Tati met dezelfde gevoelens. “Lothar en ik zitten een beetje in hetzelfde schuitje", aldus Sonny. "Zowel Tati als Laura weten niet goed wat ze met zichzelf aan moeten. Wij kunnen alleen maar proberen om daar respect voor te tonen, te luisteren en ruimte te geven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.