Familie-actrice Marianne Devriese heeft het zwaar: “Momenteel een beetje overleven”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Marianne Devriese heeft drie kinderen. Alle drie de kinderen zijn momenteel thuis. Met Pippa heeft de actrice uit Familie ook een dochtertje dat het zeldzame GRIN2B-syndroom zorgt.

Marianne Devriese is ook werkloos want de opnames van Familie liggen momenteel stil. Zo zit Marianne thuis met haar man Steve Geerts en haar drie dochters Lina (9), Ava (7) en Pippa. Doordat Pippa het GRIN2B-syndroom heeft kampt ze met een ontwikkelingsachterstand.

“Dat onze kinderen thuis moeten blijven van school heeft natuurlijk een gigantische impact op mij en mijn man Steve Geerts. Er zijn geen uitlaatkleppen, het is heel zwaar”, reageert Marianne in TV-Story. “Vooral ook omdat Pippa thuis is.”

“De crèches zijn vooralsnog open, maar ‘Merlijn, de plek waar Pippa op weekdagen zit, valt onder de noemer school. Ze werken met heel kwetsbare kinderen en hebben besloten om de deuren voor minstens vijf weken te sluiten.”

“Dat is heel begrijpelijk. Met Ava en Lina in huis zou ik nog wat kunnen organiseren, maar Pippa vergt heel veel energie. Momenteel is het een beetje overleven."