Yanni Bourguignon: “Het zijn niet mijn vriendin Kelly haar favoriete scènes, maar het moet”
PMN
Yanni Bourguignon: “Het zijn niet mijn vriendin Kelly haar favoriete scènes, maar het moet”
Foto: Medialaan

Yanni Bourguignon speelt in Familie de rol van Cédric. Die heeft een oogje laten vallen op Alex. Benieuwd of ze een koppel gaan worden.

In het echte leven vormt Yanni Bourguignon een koppel met Kelly. Yanni’s vriendin is vier jaar ouder dan hem. “Mijn ouderdom vind ik minder relevant. Ik vind alleen dat je lang genoeg moet samen zijn met je partner voor je gezinsuitbreiding op de agenda plaatst”, zegt Yanni in TV-Story. 

“Kelly en ik zijn nu bijna een jaar samen. Als het over twee, drie jaar nog steeds goed zit, sluit ik niet uit dat ik me dan zal verloven. Nadat ik getrouwd ben, zal het wellicht niet lang meer duren eer ik werk wil maken van kinderen. Ik ben nu 21, maar over vijf jaar zou ik hier toch wel met een kind op mijn schoot willen zitten.”

Het gebeurt wel eens dat Yanni een intieme scène moet spelen. “Mijn lief weet dat acteren mijn job is. Dus daar horen soms kus- en naaktscènes bij. Maar het zijn natuurlijk niet haar lievelingsscènes. Mocht Kelly een actrice zijn, zou ik het als partner ook niet plezierig vinden om haar te zien smossen met iemand anders.”

En dan zijn er nog Yanni zijn fans. “Ze is het intussen gewend dat fans mij soms proberen aan te raken. Een tête-à tête op restaurant wordt weleens verstoord door een verdwaalde arm die plots op mijn schouder terechtkomt van iemand die een foto wil. Het ene moment vind je dat fijner dan het andere, maar je probeert dat dan niet te laten blijken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.