Emotionele Klaasje Meijer deelt ontroerende boodschap over andere K3'tjes: “Ik mis hen zo!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Klaasje Meijer heeft op Instagram een ontroerende boodschap gedeeld. Ze baalt ervan dat de K3-show in Flanders Expo in Gent door de corona-crisis werd uitgesteld.

Nu zo al zo lang thuis zit, mist Klaasje Meijer de andere K3’tjes. “Miss these girls!!!!”, begint ze haar bericht op Instagram. “Anderhalve week geleden waren we in volle voorbereiding voor onze première. Alles viel op zijn plaats en danspasjes lukten eindelijk! Je ziet in de eerste twee filmpjes onze vermoeidheid, maar ook het enthousiasme waarmee we over de SHOW praten. In het derde filmpje: de aankondiging dat shows worden uitgesteld...”

Klaasje ziet ook de positieve kant van deze bizarre tijd. “Het is een hele vreemde situatie, omdat wij in deze (bijna) vijf jaar nog nooit zo lang thuis zijn geweest. Het was vijf jaar lang alleen maar ‘gaan’ en knallen. Ergens geeft deze rustperiode weer nieuwe inzichten en geeft het ons de tijd om weer ‘tot ons zelf’ en tot elkaar te komen. Een gekke wending om te beseffen hoe groot ons geluk is in tijden van veel werk en grote successen.

Ze sluit haar boodschap af met woorden van steun. Ik leef enorm mee met iedereen die door deze periode in de problemen komt (werk of privé). Vooropgesteld alle hulpverleners, verplegers en artsen die zich nu voor 1000% inzetten: jullie zijn onze helden. Veel kracht en liefde voor iedereen! Ik baal enorm van de shows die worden uitgesteld, maar ik maak me klaar om te knallen vanaf het moment dat dat weer mag en kan!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss these girls!!!! ??? Anderhalve week geleden waren we in volle voorbereiding voor onze première. Alles viel op zijn plaats en danspasjes lukten eindelijk! Je ziet in de eerste twee filmpjes onze vermoeidheid, maar ook het enthousiasme waarmee we over de SHOW praten ?? In het derde filmpje: de aankondiging dat shows worden uitgesteld... Het is een hele vreemde situatie, omdat wij in deze (bijna) vijf jaar nog nooit zo lang thuis zijn geweest. Het was vijf jaar lang alleen maar ‘gaan’ en knallen. ?? Ergens geeft deze rustperiode weer nieuwe inzichten en geeft het ons de tijd om weer ‘tot ons zelf’ en tot elkaar te komen. Een gekke wending om te beseffen hoe groot ons geluk is in tijden van veel werk en grote successen.? Ik leef enorm mee met iedereen die door deze periode in de problemen komt (werk of privé). Vooropgesteld alle hulpverleners, verplegers en artsen die zich nu voor 1000% inzetten: jullie zijn onze helden. Veel kracht en liefde voor iedereen! ?? Ik baal enorm van de shows die worden uitgesteld, maar ik maak me klaar om te knallen vanaf het moment dat dat weer mag en kan! ????? -X- liefs #K3VLOG #linkinbio

Een bericht gedeeld door Klaasje (@klaasje_meijer) op