Hoogzwangere Natalia wacht nog steeds op haar baby en doet oproep: “Alle beetjes helpen”
Hoogzwangere Natalia wacht nog steeds op haar baby en doet oproep: “Alle beetjes helpen”
Foto: Photonews

Natalia is momenteel al 40 weken en 5 dagen zwanger. Haar dochtertje heeft zich nog steeds niet laten zien. Ook de zangeres maakt dan maar het beste van deze vreemde coronatijden. Ze weet zich wel bezig te houden en doet een oproep om onze verantwoordelijkheid te nemen.

“Yoga doen, oefeningen op youtube volgen, de bureau en de kelder opkuisen, alles voor de kringloop opzij zetten, met de huisdieren spelen en ze verzorgen, klusjes doen waar je anders nooit toe komt, schilderwerkjes, papieren sorteren, betalingen doen, gezelschapsspelletjes doen of een kaartje leggen, de tuin in orde brengen, de auto wassen en stofzuigen, genieten van het zonneke, facetimen met de mensen die je graag ziet, lekker uitslapen, genieten van de kleine dingen, genoeg om te doen dus... ik verveel me nooit!”, schrijft de zangeres op Instagram.

Natalia doet ook een oproep. “ZELFZORG en VERANTWOORDELIJKHEID nemen, daar begint het nu mee en kunnen we ons steentje bijdragen. Alle beetjes helpen en soms zijn die beetjes HEEL VEEL!",luidt het. De zangeres zet daarbovenop ook bijzondere mensen in de bloemetjes. "Hierbij zie ik ook wat de zorgverleners en vrijwilligers allemaal doen om mensen die ziek zijn of het moeilijk hebben, te helpen... CHAPEAU en heel veel RESPECT! Ja er zijn nog veel mensen met een goed hart, hoe egoïstisch onze maatschappij ook evolueerde in de voorbije jaren.”

Natalia ziet ook de positievere kanten van deze coronacrisis. “Corona is een pest, maar het dwingt ons ook om te vertragen en stil te staan bij onszelf, te reflecteren en eens niet te vluchten. En OOK: Create more playtime instead of screentime!! Voor degenen die nog wel gezond zijn, please don’t be a pain in the ass en probeer aub positief te zijn tegenover wat we WEL hebben en wat we WEL kunnen doen zodat we elkaar snel terug kunnen knuffelen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.