VTM

Kürt Rogiers over zijn band met Sandrine Andrè: “Raar als dat na 20 jaar zou gebeuren”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Als je Kürt Rogiers en Sandrine Andrè samen op het scherm ziet in Familie, spatten de vonken van het scherm. De twee vormen een echt powerkoppel.

Kürt Rogiers en Sandrine Andrè zijn al twintig jaar collega’s en vrienden. Groeit er misschien zelfs meer tussen die twee?  Sandrine en ik komen professioneel goed overeen, maar we zouden nooit partners kunnen zijn”, legt Kürt uit in Dag Allemaal. 

“Wel vrienden. Het zou ook heel raar zijn om na twintig jaar plots vlinders in mijn buik te krijgen voor Sandrine. Ik kan me dat echt niet voorstellen.”

“Kürt en ik hebben van meet af aan intieme scènes moeten spelen, maar in diezelfde periode stond hij op trouwen met Els en was ik net samen met Hans”, gaat Sandrine verder. “We waren allebei zo verliefd op onze partner dat we simpelweg geen oog hadden voor een ander. Tijdens ons hele verleidingsspel als Merel en Sneyers op de set van Wittekerke moesten we dus geen seconde bang zijn dat een van beiden echt een vonk zou voelen.” 

“Wat wel grappig is: vandaag hebben de mensen rondom ons niet liever dan dat we elkaar graag zien. We kunnen de fans van Familie ontzettend gelukkig maken door elkaar in de ogen te kijken en oprecht te zeggen: ‘Awel, ik zie je graag."