Kijkers raken maar niet uitgepraat over deze grote 'blunder' in ‘Thuis’
Kijkers raken maar niet uitgepraat over deze grote 'blunder' in ‘Thuis’
Foto: VRT/Thuis

Op sociale media hebben kijkers van ‘Thuis’ hun bedenkingen geuit. Ze vinden de verhaallijn rond Stan niet realistisch.

In Thuis zien de kijkers hoe Stan regelmatig terug naar de psychiatrie gaat, en dan weer naar huis komt wanneer hij er zin in heeft. Volgens veel kijkers is dat echter helemaal niet realistisch. “Het is heel raar dat Stan zelf kan beslissen wanneer er groepsgesprekken doorgaan, en dat die bedden in de psychiatrie vrij blijven tot hij het een keer nodig heeft om daar te gaan logeren. En dat alles daar precies ook rond hem draait. Dat is echt niet realistisch...”, klinkt het bij een fan.

Veel kijkers treden haar bij. “Zo denk ik er ook over. Die gaat binnen wanneer hij goesting heeft, die gaat er slapen wanneer hij dat wil, ofwel bij ma of pa. Nee zo is de werkelijkheid zeker niet, de psychiatrie is geen hotel. Een grote dikke fout van de schrijvers.”

“Het zou wel interessant zijn, als je zoals Stan binnen en buiten gaat in de psychiatrische instelling! Dat is wel niet realistisch, dat kan in geen enkele psychiatrie. Dagen wegblijven en komen en gaan wanneer je wil? No way! En ik heb er ervaring mee ...”, laat nog iemand anders weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.