Onthult deze man echte reden achter huwelijksbreuk van Marco Borsato? : “Hij had een affaire met mijn vriendin!”
Onthult deze man echte reden achter huwelijksbreuk van Marco Borsato? : “Hij had een affaire met mijn vriendin!”
Foto: Photonews

Er zijn nieuwe onthullingen gedaan over de recente huwelijksbreuk van Marco Borsato en Leontine. Marco zou een affaire gehad hebben met een vakbondsvrouw. De partner van de vrouw in kwestie vertelt in het weekblad Privé dat z’n vriendin vorig jaar een affaire had met de zanger.

De vakbondsvrouw en haar vriend waren al een hele tijd bevriend met Marco Borsato en Leontine. Ze kwamen geregeld bij elkaar over de vloer en gingen af en toe samen op restaurant. Eind vorig jaar kwam echter aan het licht dat Marco ook regelmatig romantische bezoekjes bracht aan de vrouw. Buren zagen de zanger soms wel een paar keer in de week zijn Porsche voor de deur parkeren.

Dat staat te lezen in het weekblad Privé, waarin de vriend van de vakbondsvrouw z’n verhaal doet. Toen hij het nieuws over de affaire vernam, kon hij z’n oren niet geloven. “We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen”, vertelt de man. “Ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken. Toen we gingen samenwonen heb ik mijn huis verhuurd. En nu zit ik hier weer, want mijn relatie is voorbij...”

De man confronteerde eind vorig jaar z’n vriendin met z’n vermoedens. “Nadat ze eerst een paar keer had ontkend iets met Marco te hebben, biechtte ze het uiteindelijk op”, zegt hij. “We waren al twee jaar bij elkaar en woonden net twee maanden samen. Het ging super tussen ons. Tot ik dit ontdekte.”

“Marco zei dat hij m’n vriend was. Ik kwam geregeld bij hem en Leontine over de vloer. Ik heb hem ook weleens naar huis gebracht als hij te veel had gedronken”, vervolgt hij. “En nu weet ik dat die twee al de hele tijd een affaire hadden! Waarschijnlijk tijdens de hele periode dat we elkaar kenden. Hij heeft m’n relatie verwoest. Leontine had ook niet door dat er meer aan de hand was.”

De man confronteerde ook de zanger met de affaire. “Ik zei Marco: ‘Ik weet van jullie affaire af en ik wil dat je bij haar vandaan blijft.’ Hij wist daar niets anders tegenin te brengen dan dat hij het allemaal anders zag. Maar eigenlijk gaf hij het daarmee gewoon toe. Vervolgens blokkeerde hij mijn nummer, zodat verdere discussie niet meer mogelijk was. Ik walg van die man!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.