VTM

Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ geeft het eerlijk toe: “Ik ben nog niet verliefd”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Afgelopen zondag zagen we in Blind Getrouwd hoe Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans elkaar het jawoord gaven in het stadhuis van Lier. De kennismaking met haar bruidegom verliep rimpelloos. “Verlíefd ben ik nog niet, maar Jonah lijkt wel alles te hebben om mij gelukkig te maken”, zegt Winnie nu in TV Familie.

Winnie Bogaerts was best zenuwachtig om haar bruidegom te ontmoeten op de huwelijksdag. “Maar al die stress en tranen vielen weg toen ik Jonah ontmoette. Ik was opgelucht dat we elkaar eindelijk konden zien. Ik dacht vrijwel meteen: dat komt hier in orde! En Jonah was ook hard aan ’t lachen naar mij. Dat heeft het ijs gebroken. Hij heeft zo’n to?e uitstraling. Ik vond hem direct fysiek aantrekkelijk”, vertelt Winnie in TV Familie.

Er was meteen een klik met Jonah. “Ik voelde mij ook comfortabel bij Jonah. Daardoor verliepen de fotoshoot en het trouwfeest zo vlot. Het leek alsof ik Jonah al jaren kende. We zaten met zoveel dingen op dezelfde lijn. Zo kwamen we er de eerste dag al achter dat we allebei graag een bloody mary drinken. Kleine ergernissen waren er niet. Dat gaat ook niet in zo’n korte periode. Je bent nog te nieuwsgierig naar elkaar. En je laat jezelf dan ook van je beste kant zien, hé.”

Van liefde op het eerste zich was echter geen sprake. “Van mijn kant niet, nee. Dat moet toch altijd een beetje groeien bij mij”, geeft Winnie toe in het weekblad. “Ik was eerder excited of zo. En ik keek er enorm naar uit om Jonah beter te leren kennen. Pas op, ik zat op een roze wolk, hoor. Maar mijn ingesteldheid was: we zien wel. Ik wilde er in eerste instantie gewoon van genieten.”