Peter Van de Velde ergert zich aan baby in publiek tijdens Daens: “Hoe is dat mogelijk!”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Peter Van de Velde schittert momenteel in de musical Daens. De acteur zou zich donderdagavond geërgerd hebben aan een jonge bezoeker in het publiek. Dat schrijft de Showbizzsite.

Peter Van de Velde schittert momenteel in de spectaculaire en pakkende musical Daens, die sinds eind februari meermaals per week wordt opgevoerd in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Van de Velde neemt de hoofdrol voor zijn rekening.

Voor de acteurs is het een uitdaging om uiterst geconcentreerd te blijven. Zij willen elke voorstelling het beste van zichzelf geven, en het publiek waar voor z'n geld geven. Donderdagavond had hoofdrolspeler Peter Van de Velde tijdens de voorstelling daarom een probleem met een baby in de zaal. Dat schrijft de Showbizzsite.

In tegenstelling tot de rest van het publiek, genoot de baby blijkbaar niet muisstil van de voorstelling, en dat zorgde bij Peter Van de Velde voor wat ergernis. "Met een baby van 10 maanden oud naar #daens #musical hoe is dat mogelijk! #storend #uitkoop", schreef de acteur in het holst van de nacht op Twitter.