Gilles De Coster onthult grote verandering in nieuw seizoen van ‘De Mol’: “Dat zal dit jaar helemaal anders zijn”
Gilles De Coster onthult grote verandering in nieuw seizoen van ‘De Mol’: “Dat zal dit jaar helemaal anders zijn”
Foto: Photonews

Zondag start op VIER het achtste seizoen van ‘De Mol’. Presentator Gilles De Coster onthult in Dag Allemaal dat de programmamakers een verrassing in petto hebben.

Gilles De Coster is al aan zijn vijfde Mol-avontuur toe. “En toch blijft het even fris”, zegt hij in Dag Allemaal. “Na een maandenlange voorbereiding en intense draaiperiode blijft het spannend om ons kindje aan de wereld te laten zien.”

Vorige keer werd de mol pas ter plekke aangeduid. Ook nu hebben de programmamakers een verrassing in petto. “Elk seizoen kent zijn uitdagingen. Uit de trailer die we net gelost hebben, blijkt dat het spel al begonnen is nog voor de kandidaten er zelf erg in hadden. In Griekenland zien ze elkaar voor het eerst, maar één van hen heeft ze allemaal al eerder ontmoet. En vrij snel wordt duidelijk wat daar de gevolgen van zijn. De mol is al in actie geschoten nog voor de start van de reis, net het omgekeerde van vorig jaar dus. Iedereen zal al snel gedwongen worden om kleur te bekennen. Het gaat al heel snel om de knikkers."

Meer nieuws

Meer nieuws

.