Zonen van Erika Van Tielen schrikken wanneer ze hun moeder dit zien doen: “Zo vies”
Zonen van Erika Van Tielen schrikken wanneer ze hun moeder dit zien doen: “Zo vies”
Foto: Instagram

Wat een onverwachte verhaallijn in Familie. Amélie is terug, en werkt voortaan in een luxebordeel. “Ik toon wat bloot en sexy lingerie”, zegt Erika, “maar expliciet wordt het nooit.”

Erika Van Tielen kreeg voor deze verhaallijn ook een heel nieuwe look. “ Met de stylist heb ik wel een paar looks uitgeprobeerd met verschillende pruiken en dergelijke. Amélie is dan wel een prostituee, we wilden dat ze er stijlvol bleef uitzien. Ik wist dat ik een paar scènes in lingerie moest spelen, maar dat vind ik geen probleem. Ik eet erg gezond, sport veel en soigneer mijn lichaam zoveel ik kan”, vertelt Erika in Dag Allemaal.

Erika voelde geen gêne bij sommige scènes. “Ook niet tijdens de opnamen in de slaapkamers en hotelkamers. In mijn hoofd klopte het allemaal. Er werden op de set zelfs grappen gemaakt: ‘Als iemand nu naar je kinderen roept ‘Je moeder is een hoer’, dan klopt het nog ook, hé?’ En dan lachte ik elke keer heel luid mee.”

Haar zonen kijken niet naar Familie, dat interesseert hen niet. “Ze zijn nog zo jong, hé. Finn is er 8 en Rowen pas 6. Heel af en toe blijven ze tijdens het zappen weleens op ‘Familie’ hangen en dan vinden ze het vreemd dat ik daar anders rondloop dan thuis. Of dat ik iemand kus die zij niet zo goed kennen. ‘Wat doe je nu?’, vragen ze dan, of ‘Wie is dat?’ Kussen vinden ze trouwens sowieso vies.”

Erika heeft haar zonen niet echt voorbereid op deze gewaagde verhaallijn. “Finn en Rowen komen amper in contact met ‘Familie’. Tenzij misschien op school, waar ze weleens door oudere kinderen over de serie worden aangesproken. Maar zolang ze niet echt zélf kijken, hoef ik hen niks uit te leggen. Het blijft voor hen een compleet andere wereld. Eentje die voor hen niet zo interessant is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.