Ook deze acteur heeft zijn eerste opnamedag achter de rug bij ‘Familie’: “Heel mysterieus”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Vanavond maakt Dorien Reynaert haar opwachting in Familie. Ze speelt de rol van Alex, een luxe-escorte.

En er is er nog een nieuwkomer. Op de set heeft ook tieneridool Aaron Blommaert, bekend van de Ketnet-reeks '4eVer' en van de boysband Bobby, zijn eerste opnamedag achter de rug.

Hij is met zijn zeventien jaar de jongste acteur op de set. Op tv zal je hem pas vanaf mei aan het werk zien. Aaron werd achter de rug schermen wegwijs gemaakt door Peter Bulckaen, die de rol speelt van Mathias.

"Ik speel de mysterieuze en introverte Raven, die iets te maken heeft met Kathleen, het personage van Ann Van den Broeck. Interessant om te spelen, want ik ben zelf erg open en expressief”, vertelt de jonge acteur aan Het Laatste Nieuws. 

Lessen
“Op de set moet ik me voortdurend intomen en minder met mijn handen praten. Ik probeer daar extra op te letten door bij de repetities altijd op mijn handen te zitten. Ik zit nog in mijn laatste middelbaar economie-talen en wil mijn diploma zeker halen. Niet simpel, want ik zal de volgende maanden heel wat lessen missen door 'Familie'. Maar mijn leerkrachten weten dat en stellen zich flexibel op.” 

Toekomst
“Wat ik na de zomer ga doen? Dat heb ik nog niet beslist. Ik zou verder kunnen studeren en zingen en acteren als een hobby blijven beschouwen. Maar ik zou natuurlijk ook helemaal voor een artistieke richting kunnen gaan. Ik twijfel nog. Gelukkig heb ik nog genoeg tijd om die knoop door te hakken.”"