Bridget Maasland haalt zwaar uit na breuk met André Hazes: “Dat is zo oneerlijk”
Bridget Maasland haalt zwaar uit na breuk met André Hazes: “Dat is zo oneerlijk”
Foto: Instagram

Bridget Maasland (45) heeft in het magazine ‘Vrouw’ voor het eerst haar kant van het verhaal vertelt over de breuk met André Hazes (26). Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Bridget geeft toe dat ze het moeilijk had met alle commentaar over hun leeftijdsverschil.

“Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, verduidelijkt Bridget Maasland hun recente breuk. “Door alle negativiteit heeft onze liefde geen kans gehad. We hebben het gewoon niet gered. Ik ben er heel verdrietig over, want we waren heel gelukkig met elkaar.”

Bridget had het heel moeilijk met alle commentaar over hun leeftijdsverschil. “Waar bemoeiden mensen zich mee! Mijn relatie met André was volkomen legitiem verlopen. Ik had geen relatie, hij had geen relatie. Gewoon twee mensen die verliefd werden. Ja, er is een leeftijdsverschil. Maar wat dan nog?”

“Vlak voor wij met elkaar gingen, trouwde Tiësto met een vrouw die 28 jaar jonger is. Niemand over gehoord. Maar bij mij staat half Nederland op z’n kop. Dat vond ik heel oneerlijk en ik kan niet tegen onrechtvaardigheid. Daarom ben ik ook naar de rechter gestapt toen er onwaarheden over mij werden gepubliceerd. Dan krijg je van de rechter te horen: ’Neem het met een korrel zout’. En daar moet ik het mee doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.