Natalia heeft kopzorgen: “Dat besef is beangstigend”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Natalia gaf recent een interview over haar zwangerschap in het magazine Nina. Volgende maand wordt haar dochtertje geboren. De zangeres vertelde dat dit haar toch wat kopzorgen geeft.

“Ik denk veel na over het ouderschap”, zei Natalia in Nina. “En over de bevalling: dat komt daar dus binnenkort uit. En dat is een echt mensje. En dat is er voor altijd. Nu de geboorte nadert, is dat licht beangstigend. Maar ik denk dat elke vrouw die voor het eerst mama wordt, zich zorgen maakt, toch?”

Gelukkig kan de zangeres altijd terugvallen op haar vriend Frederik Binst. “We zitten op dezelfde golflengte”, vertelde Natalia. “Tussen Frederik en mij loopt alles heel naturel. Hij is nu al heel betrokken: hij geeft me regelmatig een massage, hij kookt heel lekker - en ik waardeer dat enorm."

"Veel mannen vervreemden ’n beetje van hun zwangere vrouw, maar dat is bij ons totaal niet het geval. Hij is ‘mee zwanger’. Soms zwangerder dan ik.’ ‘Frederik heeft meer kwaaltjes, en hij is negen kilo aangekomen, ik maar acht”, lacht ze.

Tags natalia