Schokkende nieuwe roddel: “Bridget Maasland en André’s ex Monique gingen met elkaar op de vuist op Curaçao”

bron: Superguide
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Er doen heel wat geruchten de ronde over de liefdesbreuk tussen André Hazes en Bridget Maasland. Het Nederlandse weekblad Story komt met een schokkend verhaal.

De prijs voor ‘meest sappige roddel’ gaat naar het Nederlandse blad Story. Zij beweren namelijk dat André Hazes’ exen Bridget Maasland en Monique Westenberg met elkaar op de vuist zijn gegaan op Curaçao. Dat schrijft Superguide.

Het weekblad brengt het verhaal dat André 'betrapt' zou zijn toen hij tijdens één van hun dagen op het eiland ‘s nachts stilletjes de hotelkamer van ex Monique uit wilde sluipen. Toen Bridget dit te horen kreeg, zou ze in woede uitgebarsten zijn.

"Het zou erin geresulteerd hebben dat Bridget Monique heeft opgezocht en de twee in een ordinaire vechtpartij belandden!", zo valt er te lezen in de nieuwste editie van Story. Dit zou ertoe hebben geleid dat André het uitmaakte met Bridget. "Dat wil niet zeggen dat hij nu weer met Monique is, maar haar kansen op een verzoening zijn in elk geval groter dan die van Bridget", beweert het blad.