Fans kunnen niet ophouden over ‘nieuwe look’ van Koen Wauters: “Wat is daarmee gebeurd?”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Heeft Koen Wauters iets met zijn haar gedaan? Sommige fans zijn alvast overtuigd van wel. Dat schrijft TV-Familie.

Heeft Koen Wauters (52) zijn haar gekleurd? Veel mensen vermoeden het, want het is hen opgevallen dat hij - zowel tijdens de uitreiking van de MIA’s als tijdens het recente Clouseau-optreden voor JOE - plots een andere haarkleur leek te hebben. Van zijn gewone bruin naar een stuk donkerder. En datzelfde doet ook een recente foto van Koen op Instagram vermoeden. Op dat beeld zijn Koens haren óók bijzonder donker, zeg maar zwart zelfs.

Nu Koen opnieuw single is, pakt hij misschien graag uit met een nieuwe look, om zijn sexappeal en charisma wat meer ‘in de verf’ te zetten. Of wie weet, misschien kampt hij met een kleine midlifecrisis? Dat donkerdere haar maakt hem in ieder geval hipper en cooler, vindt TV- Familie. En dat is ook de mening van een aantal lezers van het weekblad. Maar is het wel zo dat Koen zijn haren heeft laten verven? Want op andere recente foto’s lijkt hij weer z’n gewone haarkleur te hebben. Het is een beetje een mysterie.

Volgens TV- Familie kan die ‘zwarte look’ een gevolg zijn van een ?lter die Koen voor die ene foto heeft gebruikt. Of het kan eventueel aan de belichting in die tv-studio liggen. Het weekblad wou er toch het fijne van weten, en nam contact op met BV-kapper Jochen Vanhoudt. Hij verzorgt al enkele jaren het kapsel van Koen Wauters.

Vanhoudt reageert verrast wanneer hij hoort dat veel mensen denken dat Koen z’n haren donkerder heeft laten verven. “Vreemd”, zegt de kapper. “Ik heb Koens kapsel gedaan op de MIA’s. En daar is het mij toch niet opgevallen dat het donkerder was. Nu, het is wel zo dat Koen op die ene foto bijna zwart haar lijkt te hebben...” Later liet Jochen TV- Familie nog het volgende weten: ‘Ik heb het nu bij Koen zélf gecheckt. En zijn haren zijn níet gekleurd. Voilà.’

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een dikke dankjewel aan iedereen die op ons heeft gestemd! Wij zijn happy en fier, jullie hopelijk ook ????

Een bericht gedeeld door wauters koen (@wauters_koen) op