Cindy denkt oorzaak van Willy’s hartprobleem te kennen: “Daar heeft hij heel veel verdriet van, ook al zegt hij dat nooit”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers moest twee weken geleden een levensreddende operatie aan zijn hart ondergaan. Zijn vrouw Cindy denkt te weten wat de hartproblemen bij haar echtgenoot veroorzaakt zou kunnen hebben.

In Dag Allemaal vertelt Cindy, de echtgenote van Willy Sommers, dat haar man met het ouder worden gevoeliger geworden is. Het recente afscheid van zijn moeder heeft er bij de zanger diep ingehakt. Cindy denkt dat dat verdriet kan meegespeeld hebben bij zijn hartprobleem.

“Al kan je dat natuurlijk niet met zekerheid zeggen”, aldus Cindy in Dag Allemaal. “In de weken vóór haar overlijden was hij erg ongerust. Willy was bang dat ze thuis zou vallen, of dat hij er niet zou zijn als ze stierf. Het doet wel wat met een mens als je thuis wegvalt, hoor.”

“Willy zegt het mij niet, maar ik heb een vermoeden dat hij heel veel verdriet heeft daarvan. De kinderen en ik missen haar ook enorm. Dat gemis moet langzaam slijten. Gelukkig kan Willy zich nu optrekken aan zijn mooie gezin. Ja. Samen gaan eten met de kinderen op maandagavond is altijd een heel mooi moment. Voor ons allemaal. En wij kijken positief vooruit, Willy, ik en de kinderen.”