VTM

Zwaar aangeslagen Andy Peelman is in rouw: “Rust zacht”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Andy Peelman is in rouw. Hij is erg aangeslagen door de dood van de twee politiehonden Drago en Blue.

Zondagochtend raakte een wagen van de politiezone Damme/Knokke-Heist betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Daarbij raakten vijf mensen gewonden. Zij werden naar het ziekenhuis overgebracht. Twee politiehonden, Drago en Blue, kwamen bij het ongeval om het leven. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Binnen het korps heerst grote verslagenheid. “Bij een zwaar verkeersongeval in #KnokkeHeist verloren we onze politiehonden #Drago en #Blue. Twee waardevolle en gerespecteerde leden van ons team”, staat er te lezen op de Facebookpagina van de politiezone Damme/Knokke-Heist. “De verslagenheid is groot. Onze gedachten gaan uit naar onze hondengeleider die samen met een andere collega tijdens het ongeval lichtgewond raakte.”

Ook Andy Peelman, naast acteur ook écht politieagent, is zwaar aangeslagen door de dood van deze heldhaftige viervoeters. Hij eert de honden met een foto op Instagram en een hartverscheurende boodschap. “Omdat deze collega's al te vaak vergeten worden... RIP Drago en Blue. Pak de boefjes hierboven nu maar. Sterkte aan alle betrokken collega's!”, schrijft Andy.