Kürt Rogiers verklapt iets over nieuwe verhaallijn van zijn personage in ‘Familie’: “Dit zal Lars moeten doen”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Voor Beat VTM ging Kürt Rogiers de uitdaging aan om dameskapper te worden. In de aflevering van maandag zien we dat hij één en ander toch had onderschat. Dat vertelt hij in Dag Allemaal.

Kürt Rogiers had niet verwacht dat er zoveel kwam kijken bij het beroep van dameskapper. “Je moet tegelijk over het weer kunnen babbelen én goed kappen. En ’t is ook pure wiskunde”, zegt hij in Dag Allemaal. “Het was wat veel voor mij. Ik ben heel competitief ingesteld, en wou mijn punt voor VTM binnenhalen. Maar mijn tegenkandidate was ook gemotiveerd, en bij de eerste opnamedag raakt ik in paniek en ben ik echt gecrasht.”

Hoe Kürt het er uiteindelijk vanaf heeft gebracht zien we maandag, in de tweede aflevering van Beat VTM. “Ik kan enkel verklappen dat de externe juryleden toch redelijk verrast waren van wat zowel Kim als ik klaargespeeld hebben na honderd dagen.”

Kürt knipt zijn haar nu niét zelf. “Ik ben helemaal klaargestoomd tot dameskapper hé. En voor een nieuwe verhaallijn in ‘ Familie’ moet Lars zijn haar laten groeien. Na de opname van Beat VTM is het kappersverhaal dus wat stilgevallen. Al heb ik wel nog het haar van mijn oudste dochter geknipt en geföhnd. En ze was heel content.”