Wendy Van Wanten doet belangrijke oproep voor carrière van haar zoon Clément (19): “Eén adres: Clément Vandenkerckhove!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Clément Vandenkerckhove timmert nu al aan zijn carrière. Fiere mama Wendy Van Wanten maakt reclame voor haar zoon. Dat schrijft TV Familie.

Geloof het of niet, maar Wendy Van Wantens jongste zoon Clément wordt dit jaar al twintig. De jongeman met de mysterieuze vader is nu aan een carrière als gra?sch vormgever begonnen.

Volgens TV Familie maakt mama Wendy volop reclame voor haar zoon: ‘Op zoek naar een logo, een poster, een banner voor Facebook of Instagram? Of wil je je foto’s laten bewerken? Eén adres: Clément Vandenkerckhove.’

Wendy, die in november optredens afzegde wegens oververmoeidheid, is inmiddels hersteld. Ook over haar eigen carrière is er nieuws. Vanaf 3 februari staat ze opnieuw op het podium. Ze geeft volgens haar website liefst acht shows in De Kaasboerin in Mol-Postel, en zingt op 29 februari in het Kursaal Oostende. Op 6 februari is het dubbel feest, want dan viert Wendy haar 60ste verjaardag.