Zangeres Slongs denkt er liever niet meer aan terug: “Een hel”
PMN
Zangeres Slongs denkt er liever niet meer aan terug: “Een hel”
Foto: Photonews

Zangeres Slongs gaat ook acteren. Ze heeft een rol in de Ketnetreeks ‘#LikeMe’ weten te bemachtigen.

Slongs voelde ze zich al snel thuis op de set van ‘#LikeMe’. “Absoluut! Veel hangt ook af van jezelf. Ik ben niet verlegen. Ik ga niet zitten afwachten aan de zijlijn, ik gooi me gewoon in de groep”, vertelt de zangeres in TV-Story. 

“Een bijkomend voordeel is dat ik nogal jong van geest ben. Mijn jeugdigheid ben ik nooit verloren en ik gedraag me niet plots anders tegenover jonge gasten.”

Het was voor het eerst dat Slongs acteerde in een tv-serie. “En dat is toch een andere manier van werken. Er worden telkens vanuit een ander camerastandpunt korte stukjes opgenomen. In het theater moet alles van de eerste keer juist zitten. Daardoor gaat het ook wel sneller.” 

“Maar ik wist op voorhand dat televisie veel wachten en opnieuw doen betekent. Ik heb ook aan den lijve ondervonden wat een hel het is om te acteren bij extreme temperaturen. De opnames van #LikeMe vonden plaats in de zomer en soms voelde het op de set als veertig graden. Pittig. Maar een draaidag verplaatsen gaat niet zomaar, hé. Daarvoor is er te veel volk bij betrokken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.