Maartje Van Neygen en haar man Senne teleurgesteld: “Hij vindt het echt zo jammer”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Maartje Van Neygen trouwde vorige week met haar man Senne. Het huwelijk kwam er totaal onverwacht.

“Uiteraard zijn we honderd procent overtuigd van elkaar, maar dat we nu al getrouwd zijn, is eigenlijk op aanraden van onze notaris. Senne en ik hebben samen een huis gekocht en een huwelijk bleek dan de beste keuze”, legt Maartje Van Neygen uit in TV-Story. 

“Eerst wilden we nu voor de wet trouwen en pas over tien jaar een groot feest geven, maar mama vond dat een slecht idee. Mijn ouders zijn zelf intiem getrouwd omdat het niet het moment was om er een grote show van te maken. Zij zouden hun grote feest ook later geven, maar dat is er nooit meer van gekomen.” 

“Er zijn altijd wel andere prioriteiten. Dus besloten we ervoor te gaan en te trouwen met alles erop en eraan. Intussen lag de burgerlijke trouwdatum wel al vast, dus moest ik alles regelen op amper drie weken. Nooit gedacht dat dat zou lukken (lacht). Gelukkig is de winter geen druk trouwseizoen.”

“Senne en ik hadden ons de aanzet tot ons huwelijk inderdaad wat romantischer voorgesteld (lacht). Hij vindt het vooral jammer omdat hij zo’n romantische ziel is. Dus hij heeft beloofd me ooit echt ten huwelijk te vragen, zodra we genoeg gespaard hebben voor een superdeluxe huwelijksreis (lacht)."