Royaltywatcher Jo De Poorter haalt scherp uit naar Meghan Markle: “Zij is de oorzaak van deze explosie, sinds de komst van die vrouw is alles in duigen gevallen”
Royaltywatcher Jo De Poorter haalt scherp uit naar Meghan Markle: “Zij is de oorzaak van deze explosie, sinds de komst van die vrouw is alles in duigen gevallen”
Foto: Photonews

Sinds prins Harry en Meghan Markle aankondigden dat ze zich terugtrekken uit het Britse koningshuis wordt vooral Meghan met de vinger gewezen. Volgens koningshuiskenner Jo De Poorter is dat niet helemaal onterecht.

"Meghan is een Amerikaanse vrouw die koste wat het kost deel wilde uitmaken van de Britse koninklijke familie. Na anderhalf jaar geeft ze er de brui aan en zet ze haar hakken in het zand. Ze sleept ook de zesde en de zevende voor de troonopvolging mee. Net op het moment dat ze voor nageslacht heeft gezorgd en zo haar positie in de familie had geconsolideerd. Dat gaf haar een onderhandelingspositie waar ze ongenadig gebruik van heeft gemaakt”, reageert royaltywatcher Jo De Poorter in Het Laatste Nieuws.

“Meghan is de oorzaak van deze explosie. Ik wil haar niet alle schuld toewerpen, maar bekijk de tijdlijn: voor Harry haar leerde kennen, vormde hij met zijn broer William het beste broederteam, met zijn schoonzus Kate was het ook koek en ei. Het is een historisch feit dat sinds de komst van die vrouw alles in duigen is gevallen.”

“Harry verkeert onder de vloek van de verliefdheid, van de lichamelijkheid", meent De Poorter. "Dit weekend dook een filmpje op waarin te zien is hoe hij smeekt bij Disney-CEO Bob Iger om zijn vrouw stemmetjes te laten inspreken. Harry is betoverd door de fysiek en de charmes van die vrouw, daardoor heeft hij geen klare kijk meer op zijn leven. Eens de mist van de verliefdheid is opgetrokken, hoop ik dat hij niet te zwaar teleurgesteld is door de schade die ze samen hebben aangericht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.