Rob De Nijs heeft een drastische beslissing genomen: “Dan stap ik uit het leven”
Rob De Nijs heeft een drastische beslissing genomen: “Dan stap ik uit het leven”
Foto: Photonews

De Nederlandse zanger Rob de Nijs (77) blijft optreden, ondanks de ziekte van Parkinson die hem parten speelt. Na een val van het podium wilde hij nochtans stoppen, maar nu heeft hij besloten dat hij gewoon wil blijven zingen.

Naast de fysieke ongemakken door zijn ziekte, heeft Rob De Nijs het ook regelmatig mentaal moeilijk. “Ik kan wel last hebben van pittige depressies, meestal 's morgens vroeg wanneer ik alles overdenk. Ik ben absoluut niet tevreden over hoe ik bepaalde dingen in mijn leven heb opgelost. Daarvoor vraag ik vergeving, ik bid meerdere keren per dag”, vertelt de zanger in de Nederlandse krant De Volkskrant.

“Ik ben het meest verdrietig, en bang, dat ik te snel overlijd en de puberteit van mijn zoon Julius niet kan meemaken. Die wil ik zo graag nog beleven. Ik heb met Jet ook de afspraak dat we mijn leven niet tot het uiterste gaan oprekken. Gaat het echt de verkeerde kant op, dan stap ik er lekker uit. Ik heb zo'n mooi leven gehad, dat ga ik niet laten verpesten door het laatste stuk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.