Kobe Ilsen neemt erg drastisch besluit: “Ik stop ermee”
Kobe Ilsen neemt erg drastisch besluit: “Ik stop ermee”
Foto: Photonews

Voor het tweede seizoen van ‘Op één’ heeft Kobe Ilsen opnieuw de wereld mogen rondreizen. Van Argentinië tot Zuid-Afrika, zijn lijst met bestemmingen oogt indrukwekkend en zorgt voor nieuwe inzichten bij de presentator. “Ik probeer zoveel mogelijk in het nu te leven”, klinkt het in Story.

In één van de afleveringen noemt Kobe Ilsen ouder worden één van zijn grootste angsten. “Ik geef het toe: ik ben bang om eenzaam en arm te sterven”, zegt Kobe in Story. “Stel dat ik nooit trouw of kinderen krijg, waar sta ik dan na mijn pensioen? Die tv-carrière is dan afgelopen, en misschien zijn de vrienden er ook niet meer. Het kan snel gaan.”

De toekomst houdt Kobe erg bezig, maar tegelijk probeert hij zoveel mogelijk in het nu te leven. “Zo ben ik gestopt met pensioensparen. Ik wil mijn geld nú ter beschikking hebben, en misschien word ik niet eens 67. Mijn exclusiviteitscontract bij Eén loopt af op de dag dat ik veertig word. Ik vind dat geruststellend: tot mijn veertigste heb ik werk, daarna neemt mijn leven mogelijk een totaal andere wending.

Meer nieuws

Meer nieuws

.