Prins Harry en Meghan starten nieuwe jaar al onmiddellijk met zeer drastisch besluit: “Gaan ons enkel hier nog op focussen”

bron: ANP
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en zijn vrouw Meghan starten het nieuwe jaar met een drastisch besluit. Ze gaan zich enkel focussen op het delen van goed nieuws.

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn het nieuwe jaar positief begonnen. Op Instagram laten ze namelijk weten in januari slechts één account te volgen, en dat account is compleet gefocust op het delen van goed nieuws.

"Gelukkig nieuwjaar! Voor 2020 zetten we onze traditie voort waarbij we accounts in het zonnetje zetten die ons inspireren, en die ons herinneren aan al het goede in de wereld," schrijven Harry en Meghan op hun Instagramaccount.

"Maar deze keer focussen we onszelf op één account per maand. In januari willen we onze aandacht richten op @goodnews_movement. Deze door journalisten gemaakte pagina viert de goede daden en het positieve nieuws in onze wereld." Het koninklijke stel hoopt dat het hun volgers blijdschap brengt om meer goed nieuws te kunnen zien.