Klacht ingediend tegen Fabrizio bij de politie: Dit is er aan de hand

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Fabrizio Tzinadris (28) is razend. De ex-deelnemer van Temptation Island is zelfs naar de politie gestapt.

Fabrizio Tzinadris heeft sinds 2018 zijn eigen tattoosalon in Beringen. Hij kon de reservaties nauwelijks bijhouden en opende een extra filiaal in Merelbeke. Het was de bedoeling dat Pommeline die zaak zou runnen , maar we weten allemaal dat hun relatie op de klippen is gelopen.

En dus liet Fabrizio de leiding over aan een bevriend koppel: Fabian en Tiffany, maar ook dat ontplofte in Fabrizio zijn gezicht. Het koppel wilde de zaak overkopen, maar ze raakten het niet eens over de prijs. “We spraken af dat ik de zaak tot 11 november mocht openhouden”, licht Fabian toe in TV- Familie.

“Maar in oktober ontruimde Fabrizio van de ene dag op de andere het pand. Hij verving ook de sloten. Er zat zelfs nog een dier binnen dat we geen eten meer konden geven. Ik heb een kind, dit is broodroof.”

"Wat ze over mij zeggen, heeft mij diep gekwetst"

Maar bij Fabrizio luidt een ander verhaal. “Hij mocht er onder mijn naam werken en ik kreeg een deel van de inkomsten. Maar Fabian deed soms geld verdwijnen. Dat was een brug te ver en ik moest ingrijpen.”

“Fabian is dan naar de politie geweest. Maar daar kreeg hij te horen dat ik niets verkeerds heb gedaan. Voila, hij kan mij dus niets verwijten. Ach, ik vind het doodjammer dat het zo moet lopen. En dan mij beschuldigen van broodroof, dat heeft mij diep gekwetst."