Ellende voor An Swartenbroeckx duurt verder na haar val in Gert Late Night: Dokters hebben vreselijk nieuws voor haar

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
An Swartenbroeckx was dit voorjaar op bezoek bij Gert Late Night. Maar op een bepaald liep het tijdens het ‘bungeedansen’ mis.

An Swartenbroeckx kwam in botsing met James Cooke. Het zware verdict voor de actrice was een gescheurde mediale band. En de dokters hebben geen goed nieuws voor haar.

“Bij de eerste diagnose zeiden ze dat het na zes weken met een brace weer in orde zou zijn. Maar toen ik toch een MRI liet nemen, bleek de scheur toch veel erger”, vertelt An in Dag Allemaal. 

“Er werd ook een kraakbeenletsel vastgesteld. Gevolg: twee à drie maanden een brace dragen en veel kinesitherapie. En toen liep ik twee ontstekingen op, moest ik rusten en weer van nul beginnen met mijn kine. Ja, het is al ’n hele lijdensweg geweest.”
“Met een soort van ‘robotbrace’ kan ik weer stappen. Maar ik kan mijn knie nog niet strekken en ook de trap nemen is nog moeilijk. James Cooke zit er wel mee, maar ik verwijt hem niets. Het was een ongeluk.”

“Hij heeft me al een doos pralines gegeven en regelmatig krijg ik een berichtje van hem, om te horen hoe het met me gaat. Begrijpelijk, door dat ongeval ben ik ook voor een deel werkonbekwaam: ik heb al jobs moeten afzeggen."