Pommeline haalt bikkelhard uit naar de media: “Wat is het fucking probleem, doe eens even normaal!”
Pommeline haalt bikkelhard uit naar de media: “Wat is het fucking probleem, doe eens even normaal!”
Foto: Instagram

Dat er aan het liefdesleven van ‘Temptation’-deelneemster Pommeline al aardig wat inkt besteed is, weten we stilaan. Dat was ook deze week weer niet anders.

‘TV Familie’ pakte deze week uit met een cover waarop we Pommeline en haar nieuwe vriend Cirio zien stralen. Maar ook is er een plaatsje voorzien voor haar ex-partner Fabrizio. Dat ze Fabrizio omschrijven als ‘zielenpoot’ gaat er voor Pommeline compleet over.

“Daarom haat ik dus interviews. Ze blijven zagen voor een interview over mij en Cirio. Ik heb een paar keer ‘nee’ gezegd. Uiteindelijk zeg ik ‘ok’, op één voorwaarde: alsjeblief, laat Fabrizio er buiten. Die jongen heeft er niets meer mee te maken. Wij komen goed overeen. Wij kunnen gewoon normaal doen tegen elkaar”, klinkt het in haar videoboodschap op Instagram.

“Waarom moet dit? Ik snap het niet. Willen jullie ruzie stoken? Wat is het fucking probleem man? Doe eens even normaal! ‘Zielenpoot’ Fabrizio… Ok, die jongen heeft fouten gemaakt, maar dan nog! Ik heb hem die fouten vergeven. Ik vergeet niet, ik vergeef. We zijn een halfjaar verder. En nog moeten jullie drama blijven maken. Stop er alsjeblief gewoon mee. Dank u”, gaat ze verder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.