VTM

Nu al veelbelovende vooruitzichten voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’: “Dit is een heel straffe match, hun huwelijk heeft potentieel om te slagen”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Een primeur voor 'Blind Getrouwd'. Na vier seizoenen en 17 huwelijken trouwen in de vijfde jaargang werden voor het eerst twee mannen gekoppeld. De voorbije jaren schreven holebi's zich wel in, maar niet genoeg, waardoor een match uitbleef.

Vorig jaar was er blijkbaar al een potentiële match voor een holebikoppel, maar die was niet straf genoeg. De makers van ' Blind Getrouwd' zetten daarom alles op alles om er dit jaar wél één te vinden. VTM lanceerde een filmpje waarin holebi's werden opgeroepen om zich in te schrijven en er werd samengewerkt met een hele reeks holebiverenigingen. Met succes.

Slechts één match tussen twee mannen uit Oost-Vlaanderen bleek sterk genoeg voor de opnames. "Een heel straffe match. En dan zijn het ook nog twee bijzonder fijne mannen, die allebei supergemotiveerd zijn", zegt Leen Lombaert, executive producer van ' Blind Getrouwd'. "Dit duo heeft echt potentieel om te slagen in hun huwelijk", vindt expert Wim Slabbinck.