An Vanderstighelen heeft nieuws over haar baby: “Zo gaat het nu met hem”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Eén
Sinds de nieuwe begingeneriek van ‘Thuis’ werd er reikhalzend uitgekeken naar de terugkomst van Sam. En nu is het zover. Actrice An Vanderstighelen, die afstand had genomen van de serie om in alle rust mama te worden van een zoon, is weer volop aan de slag.

In de lente werd An Vanderstighelen - op 41-jarige leeftijd - voor de eerste keer mama, van een jongetje. “Het gaat heel goed met mij en de baby”, zegt An. “Ik kijk elke dag vol verwondering naar mijn zoon. En hierbij kan ik het cliché bevestigen dat de tijd dan erg snel gaat. Elke dag ontdek ik nieuwe dingen over hem, maar ook over mezelf. Mama zijn is een ongelooflijke verrijking.”

Het is niet altijd makkelijk om het prille moederschap te combineren met Sam in ‘ Thuis’? “Dat is met vallen en opstaan. Ik veronderstel dat elke nieuwe mama dat meemaakt, zeker? Het is vooral zoeken naar een nieuw evenwicht. Het is niet evident om na al die maanden uit die babybubbel te stappen.”

“Ik geniet nu zo veel mogel?k van m?n zoon, die elke dag nieuwe dingen leert en de wereld verder ontdekt. Die verwondering in z?n ogen is zo schoon om te zien. En wonderl?k om dat als mama van zeer nab? te mogen aanschouwen.”