VTM

Een eerste kus met Rebecca, maar Etienne uit ‘Boer zkt. Vrouw’ lijkt niet overtuigd: “Ik schrijf Sabine nog niet af”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
De eerste kus mag dan wel een feit zijn tussen Rebecca en suikerboer Etienne, helemaal overtuigd van zijn keuze lijkt hij niet. Dat blijkt uit een interview met de kandidaat uit ‘Boer zkt. Vrouw’ in ‘Dag Allemaal’. “Ik heb Sabine nog niet afgeschreven”, reageert hij.

Een echte keuze had Etienne niet, toen het moment van de waarheid was aangebroken in ‘Boer zkt Vrouw’. Sabine had immers al een tijdje laten merken dat het leven in Kaapverdië haar angst inboezemde. Etiennes keuze voor Rebecca kwam dan ook niet als een verrassing voor de kijkers. Met een eerste kus liet zij enthousiast weten dat ze de toekomst al helemaal zag zitten.

Maar Etienne lijkt nog niet helemaal overtuigd van zijn keuze voor Rebecca, want Sabine is nog niet weg uit zijn gedachten. “Ze was aan het wegkwijnen, maar dat had niets met mij te maken, wel met de druk die het programma met zich meebrengt en de voor haar te rustige omgeving. Het had echt weinig zin dat Sabine nog langer op Kaapverdië was gebleven, want dan was er zeker iets gebroken tussen ons. Het was een grotere daad van liefde om te zeggen: ‘Ga maar’”, besluit hij.