André Hazes doet opvallende onthulling over nieuwe relatie: “Zo heb ik Bridget veroverd”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
André Hazes heeft een opvallende onthulling gedaan over zijn nieuwe relatie met Bridget Maasland. Het was André die de eerste stap zette om het hart van Bridget te veroveren. Dat heeft hij verteld in een interview op Radio 538.

De twee kregen contact toen de zanger een concert in Ahoy gaf. Toen Hazes zich realiseerde dat hij de RTL-presentatrice een, in zijn eigen woorden, ‘leuk wijf’ vond, zette hij door.

“Ik kreeg een appje of zij tien kaarten mocht. Toen heb ik haar doorverwezen naar mijn manager en na de show kreeg ik een berichtje dat ze ervan genoten had”, vat Hazes het begin van de romance samen. Daarna hadden de twee ‘heel rustig’ contact. “Op een gegeven moment dacht ik: Wat een ‘leuk wijf’ ben je. En toen wilde ik haar zien.’”

“Het is écht een ‘leuk wijf’”, vertelt hij enthousiast. “Mijn vrouw! Ik kan ongelooflijk met haar lachen. Ze is de vrouwelijke versie van mij. We hebben een klik. Als ik bij haar ben, ben ik heel blij.” Dat Bridget het imago van ijskonijn heeft, daar snapt Hazes helemaal niets van. “Of dat moet nog komen, maar als ik ’s ochtends opsta, staat de koffie klaar. Ze is ongelooflijk lief.”