VTM

Slecht nieuws voor de fans van ‘De Dingen Des Levens’

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorig jaar nog kreeg VTM nog de vraag om de reeks ‘De Dingen Des Levens’ uit te zenden, maar zij weigerden. De reeks werd uiteindelijk dan toch door Eclips TV uitgezonden, maar daar zou in de toekomst misschien verandering in kunnen komen.

Er zou binnenkort wel eens een einde aan de langst lopende dramaserie uit de tv-geschiedenis kunnen komen? Het rommelt namelijk achter de schermen van ‘Days of Our Lives’, weet Het Laatste Nieuws. De soap die bij ons ‘De Dingen des Levens’ heet, loopt al sinds 1956 en telt ondertussen meer dan 13.000 afleveringen.

Aanleiding is het nieuws dat de opnames eind deze maand worden stilgelegd. Alle acteurs werden ‘ontheven of bevrijd’ van hun contract, waardoor ze op zoek kunnen en mogen gaan naar ander werk. De tv-makers spreken echter maar van een pauze.

Vlaamse kijkers moeten in elk geval nog niet meteen panikeren. Eclips TV, die de reeks bij ons uitzendt, heeft een flinke achterstand op Amerika en daardoor liggen er hier nog minstens vier nieuwe seizoenen in de schuif.